Căutată de autoritățile din Germania, depistată la controlul de frontieră în Albița

Căutată de autoritățile din Germania, depistată la controlul de frontieră în Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut o femeie cu cetăţenie R. Moldova căutată de autorităţi, care este cercetată pentru săvârşirea de infracțiuni contra proprietății pe teritoriul Germaniei.

În data de 09 martie  a.c., în jurul orei 23.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasageră  într-un microbuz, o femeie cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 39 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele femeii este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare de către autorităţile din Germania, la data de 15.09.2021, aceasta fiind cercetată pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății pe teritoriul acestui stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.