Căutat de poliție de mai mulți ani, un român a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Un cetățean român în vârstă de 35 de ani, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, a fost prins de poliția din Milano, cu ajutorul personalului de la aeroportul Orio al Serio, din Bergamo.

Bărbatul era căutat de ani de zile pentru că era anchetat în România pentru spălare de bani proveniți din fraude informatice comise între 2019 și 2021, potrivit Milano Today.

Zilele trecute, poliția din România informase autoritățile din Milano că soția și fiul bărbatului căutat au sosit pe aeroportul din Bergamo.

Cei doi urmau să aterizeze în seara zilei de luni, 29 aprilie.

Agenții au presupus imediat că familia dorea să se reunească cu fugarul cu ocazia Paștelui ortodox, sărbătorit pe 5 mai.

Prin urmare, polițiștii s-au prezentat la aeroport pentru a-l depista pe fugar.

În jurul orei 21.30, zborul de la București a aterizat la Orio al Serio. La bord, așa cum era de așteptat, se aflau soția și fiul său minor.

Cei doi au fost urmăriți până la sosiri, unde îi aștepta bărbatul de 35 de ani. El a fost oprit și verificat. Avea asupra sa un permis de conducere italian și o carte de identitate cu alte date personale, utile pentru a se deplasa fără probleme în țară.

Fugarul a fost arestat și dus la închisoarea din Bergamo în așteptarea extrădării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *