Câțiva medici din Chișinău s-au postat pe Facebook cu măști făcute în Photoshop

masca-photoshop-moldova

Un detaliu bizar a fost surprins în timpul unui eveniment organizat la Spitalul Clinic Municipal de Copii „V. Ignatenco” din Chișinău. Mai mulți lucrători medicali au uitat să poarte măști de protecție la evenimentul dedicat aniversării a 36 de ani de la fondarea instituției, relatează newsmaker.md.

Totuși, în fotografiile publicate pe Facebook, administrația a decis să le acopere fețele cu măști ilustrate în Photoshop.

Pe 2 ianuarie 2022, Spitalul Clinic Municipal de Copii „V. Ignatenco” a marcat 36 de ani de la fondarea instituției. Cu această ocazie, angajații au participat la un eveniment, în cadrul căruia au fost felicitați de către directorul instituției, Alexandru Holostenco. Fotografiile au fost publicate pe 10 ianuarie pe pagina de Facebook a spitalului.

Redacția NM a surprins, însă, un detaliu bizar: mai mulți lucrători medicali participau la eveniment și nu aveau măști de protecție (în cazul unuia dintre ei, aceasta era coborâtă sub barbă). Fotografiile respective au fost trucate, măștile fiind ilustrate în Photoshop.

Ulterior, fotografiile trucate au fost șterse de pe pagina de Facebook a spitalului. Administrația instituției nu a comentat deocamdată situația.