Câţi ani cu suspendare mai iau pacienţii români din partea Guvernului PSD-ALDE?

Marius_Bodea

Există o strategie pentru dezvoltarea Iașului?

Dacă Darius Vâlcov promite că taie în jumătate ratele românilor, Sorina Pintea, această Dr. Vâlcov de la Ministerul Sănătăţii, vrea să taie consistent numărul de paturi de spital până în 2020.

Doar 4000 de paturi în regiunea Moldovei! Dacă Guvernul României crede că doar prin măriri salariale s-au rezolvat toate problemele sistemului medical, se înşală grav: lucrările la Spitalul Regional de Urgenţe nu au început, în schimb pacienţii urmează să primească o lovitură năucitoare prin interzicerea accesului la spitalizare.Dr. Vâlcov de la Sănătate a mimat cu oarece talent competenţa de la învestirea sa în funcţie, dar acum, pe zi ce trece, dovedeşte aceeaşi incompetenţă în linia modelelor din Guvernul Dăncilă.
Doamna Pintea se arată la fel de pricepută în gestionarea uriaşelor şi gravelor probleme ale sistemului public medical din România precum doamna Carmen Dan la microfoanele din prize.
Tratarea pacienţilor în regim ambulatoriu este întotdeauna de dorit, dar, în practică, acest lucru se dovedeşte imposibil în România! Mai puţini pacienţi pe paturile de spital ar însemna că statul român şi-a făcut cu asupra de măsură datoria şi a investit cu succes în programe de prevenţie sau de educare a populaţiei privind efectuarea de analize periodice. PSD ne-a obişnuit cu populisme deşănţate şi cu rezultate zero.
Să ne explice doamna Pintea câte etaje au fost deja construite din marele Spital Republican de la Bucureşti, câte etaje din Spitalul Regional de Urgenţe de la Iaşi şi câte zeci de milioane de euro s-au plătit deja avans pentru aparatura necesară! Să ne explice doamna Pintea dacă în afară de a anunţa în regim de fake-news că bucureştenii beau apă otrăvită de doamna Firea se mai poate lăuda cu vreo mare realizare în fruntea Ministerului Sănătăţii!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *