Catalin Drula, dupa ce s-a lansat Alianta Forta Dreptei: „Regimul Iohannis-PNL-PSD va fi istorie. Au dus țara într-o criză profundă și vine nota de plată!”

In România, dreapta s-a unit. Am lansat Alianța Dreapta Unită, alături de PMP și Forța Dreptei.

Această alianță reprezintă angajamentul nostru pentru reconstrucția României și o alternativă onestă la guvernarea coruptă PSD-PNL și la extremismul AUR.

Anul viitor, regimul Iohannis-PNL-PSD va fi istorie. Au dus țara într-o criză profundă și vine nota de plată.

Economia noastră suferă, antreprenorii și investitorii sunt sufocați de taxe de către o guvernare care nu înțelege valorile unei economii libere și puternice. Milioane de români nu se mai ajung cu banii, sub o guvernare căreia nu i-a păsat de creșterile de prețuri.

Au fost interesați doar de cum să atace Justiția, să acapareze instituțiile și să le folosească împotriva opoziției democratice. Cum să își satisfacă baronii și specialii.

Dar orice putere abuzivă are un sfârșit. Noi suntem sfârșitul sistemului infractorilor, al complicităților ascunse, al răului făcut de această coaliție PSD-PNL în ultimii ani.

În 2024, arătăm că se poate și corect. Că se poate și demn. Se poate să muncești și să fii respectat. 2024 este lupta unei generații și vă aștept alături de USR și Alianța Dreapta Unită să construim schimbarea de care România are nevoie. (Comunicat de presa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *