Cătălin Botezatu i-a oferit un contract de manechin jandarmului care a defilat pe stradă în uniformă: „Ești angajat, pe loc”

Cătălin Botezatu i-a oferit un contract de manechin jandarmului care a defilat pe stradă în uniformă. Jandarmeria Română a stârnit o adevărată isterie pe rețelele sociale, după ce a postat un videoclip cu un bărbat atrăgător, care defila pe stradă în uniforma de jandarm. Aproape toată lumea a întors capul după el.

Cătălin Botezatu i-a oferit un contract de manechin jandarmului care a defilat pe stradă. Jandarmeria a folosit toate armele din dotare, așa că a plusat și cu coloană sonoră, piesa ‘Gimme, Gimme’, de la Abba, al cărui refren se traduce ‘Dă-mi un bărbat după miezul nopții’.

Bărbatul are tipologia manechinilor pe care îi am și eu, în prezentările mele de modă. Îi transmit că îl iau ca fotomodel, oricum mai am în echipă și alți manechini care lucrează la Jandarmerie, la Poliție, la Circulație. A se prezenta, de urgență, la noi, îl așteptăm! Ești angajat, pe loc, ca manechin!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Playtech Știri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *