Cât costă repatrierea din Israel. Unele companii au suspendat zborurile temporar din Tel Aviv

Românii care încearcă să scape de coșmarul din Israel trebuie să scoată din buzunare o sumă consistentă. Repatrierea din țara atacată de extremiștii Hamas este foarte scumpă, în timp ce mai multe companii aeriene internaționale și-au suspendat zborurile „până la noi ordine”.

Românii care încearcă să scape de coșmarul din Israel trebuie să scoată din buzunare o sumă consistentă.

Repatrierea din țara atacată de extremiștii Hamas este foarte scumpă, în timp ce mai multe companii aeriene internaționale și-au suspendat zborurile „până la noi ordine”.

Repatrierea din Israel îi costă pe români mai mult decât s-ar fi așteptat. Mai mulți transportatori aerieni internaționali au suspendat sau au redus zborurile spre sau dinspre Tel Aviv, astfel că nu sunt foarte multe variante pentru conaționali, scrie RTV.

Atacul surpriză al Hamas asupra Israelului a dus la perturbări grave ale transportului aerian, companiile declarând că așteaptă îmbunătățirea condițiilor de siguranță.

Cât costă repatrierea din Israel. Unele companii au suspendat zborurile temporar din Tel Aviv

Ryanair anunță că anulează zborurile către și de pe Aeroportul Tel Aviv începând de astăzi, luni, 9 octombrie, până miercuri, 11 octombrie, din cauza unor restricții operaționale.

„Ryanair își cere scuze pentru aceste anulări inevitabile și îi sfătuim pe toți pasagerii care urmează să călătorească spre/de la Tel Aviv între luni 9 și miercuri 11 octombrie să verifice aplicația Ryanair pentru cele mai recente actualizări ale situației zborurilor”, potrivit unui comunicat al companiei.

Și alte companii au anunțat suspendarea zborurilor, după ce Hamas a lansat un atac surpriză de amploare împotriva Israelului. Este vorba despre American Airlines, Air France, Lufthansa, Emirates, şi Aegan Airlines. Air France spune că a oprit zborurile spre Tel Aviv „până la noi ordine”.În aceste condiții, fiecare român care vrea să revină în țarătrebuie să plătească 350 de euro către Tarom pentru un bilet de avion, compania aeriană fiind printre puținele care încă execută astfel de zboruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *