Casa Share schimbă vieți

casa

Proiectul Casa Share a ajuns la 21 de case. Conceptul ii apartine omului de afaceri Bogdan Tanasa care a reusit sa atraga de partea sa o comunitate care schimba vietile oamenilor. Impreuna construiesc case pentru  cei cu care destinul nu a fost tocmai ingaduitor.

„Este cald afara, sunt 36 de grade dar asta nu ne impiedica sa nu turnam astazi, sa terminam ce avem de facut . Am montat tot fierul, acum turnam, o sa cofram in  jurul acestor bare de fier dupa cum vedeti. Cofram si dupa aia  turnam fundatia deasupra”, spune Bogdan Tanasa, intr-una dintre aceste zile.

Asa se contruieste cea de-a 21 a locuinta din cadrul proiectului Casa Share. S-au alaturat oameni cu inima mare care fie au donat bani, materiale sau au ales sa faca voluntariat pentru constructia acestei case. Va fi locuinta unui baiat in scaun cu rotile, care pana cum a fost nevoit sa-si duca existent intr-un ghetou parasit. De-a lungul proiectului Casa Share, fondatorul conceptului, Bogdan Tanasa a schimbat vietile  multor oameni care nu aveau o locuinta adecvata.

Cu sprijinul donatorilor si al voluntarilor, Bogdan Tanasa nu le ofera doar case oamenilor aflati in necaz. Le ofera copiilor o viziune asupra educatiei, astfel incat ei sa-si contruiasca un rost in viata. Iar ca sa-i motiveze, le organizeaza tot felul de vacante. Vara aceasta, de exemplu, i-a dus  la mare.

Cei care doresc sa faca parte din acest proiect important sunt bineveniti in echipa lui Bogdan. Mai multe detalii le gasiti pe pagina de facebook Casa Share.