Casa Share schimbă vieți

Casa Share schimbă vieţi

Sharing is caring!

Proiectul Casa Share a schimbat vietile multor oameni. Dupa 21 de locuinte construite pentru persoanele ce aveau nevoie de un trai mai bun, fondatorul Casei Share, Bogdan Tanase, venit chiar de pe santier, in studio Tele M a povestit cat este de greu sa faci un bine.

Doua noi locuinte sunt in constructie in aceasta perioada. De ele vor beneficia un baiat aflat in scaun cu rotile, impreuna cu fratii sai si o mama cu 5 copii.

Am un an jumatate de cand ma chinui sa fac o locuinta pentru un baietel care e in scaun cu rotile. Impreuna cu fratii lui traiesc intr-un ghetou din Sorogari si ma chinui sa ii fac o casa undeva. Am donat casa parinteasca la Asociatia Casa Share si am refacut casa parinteasca, acolo va locui o mama abuzata cu 5 copii si pe terenul din spatele casei unde am crescut eu, am ridicat o casa de la 0, de la fundatie, cu toate actele necesare, cu rampa, o casa speciala pentru Robert, baietulul in scaun cu rotile.“, a declarat Bogdan Tanase, fondator Casa Share.

Aceste 2 case vor fi gata pana de Craciun si vor completa un total de 23 de locuinte construite prin intermediul proiectului Casa Share.

Inseamna foarte multe povesti triste, cu final fericit. Eu cel putin ma atasez foarte mult de aceste cazuri, pentru ca eu petrec, 2-3-4 luni de zile cat fac casa si emotional nu ai cum sa nu te atasezi de ei. Fiecare poveste este foaret foarte trista si grea.“, a daugat Bogdan Tanase, fondator Casa Share.

Pe langa faptul ca Bogdan le ofera aceste locuinte, le pune la dispozitie si posibilitatea de a merge si in vacante, la mare sau la munte. Proiectul Casa Share le schimba vietile.  

shares