Casa Share 20 este aproape gata

Sharing is caring!

Ieseanul Bogdan Tanasa este foarte aproape sa mai ridice o casa pentru o familie cu 6 copii. Micutii au dormit pana acum in acelasi pat iar parintii pe o plapuma intinsa pe jos.

Casa Share 20 este dedicata unei familii recent mutata dintr-un sat de langa Bucuresti. Familia a vândut casa cu 10.000 Ron și s-au întors în satul tatălui, Cuza-Vodă, jud Iași. Au platit actele, transportul de la Bucuresti la Iași și au rămas cu 8.000 de Ron. În august 2018 s-au apucat amândoi părinții să-și facă cu propriile mâini o camera lângă un grajd existent. In ciuda acestor probleme, copiii merg toți la scoală si gradinita. Casa a fost ridicata dar trebuie finisata in interior. Iesenii care vor sa doneze o pot face in continuare.

„Mulți dintre voi, de aici de pe Casa Share, ajutați mereu nu doar de Paște și Crăciun și astfel am reușit să ridicăm 24 de case și să schimbăm în bine viața a sute de copii. Depre asta este bunănatea oamenilor și Sărbătorea Paștelui! Ne puteți susține cu un Sms de 2€/lunar la 8844 cu mesajul: CASA” este mesajul de pe pagina Casa Share.

Pana acum, Casa Share a construit 24 case pentru 140 copii si batrani neajutorati.

shares