Casa de Cultură a Studenților, la ceas aniversar

casa de cultura a studentilor

Casa de Cultură a Studenților din Iași împlinește zilele acestea 65 de ani de activitate. Astfel, cu această ocazie, reprezentanții CCS au anunțat o serie de evenimente inedite care vor avea loc în perioada 4-7 noiembrie. Spectacolul de debut al zilelor Casei de Cultură a Studenților din Iași va fi realizat de trupele instituției.

Începe distracția la CCS Iași. De mâine seară, ieșenii sunt invitați, începând cu ora 19:00, în sala „Gaudeamus” pentru a participa la spectacolul aniversar „Remember ’90 – Varietăți de pe șapte coline”, în regia lui Andrei Ciobanu. Noua premieră cuprinde un buchet de momente inedite, concepute special pentru a trezi în fiecare spectator voia bună, veselia și pofta de a râde.

„4-7 noiembrie celebrăm 65 de ani de activitate a Casei de Cultură a Studenților din Iași. Am pregătit o serie de evenimente ce sperăm să bucure publicul ieșean, așadar pe data de 4 noiembrie, de la ora 12 în sala Gaudeamus  CCS Iași am pregătit un spectacol „Remember 90” – „Varietăți de pe cele 7 coline” sub regia colegului nostru Andrei Ciobanu. Pe 5 noiembrie, de la ora 19:00 va avea loc un concert „Folk`N`Iași”, un eveniment de tradiție destinate tinerelor talente, artiștilor consacrați, dar și iubitorilor de muzică folk. Duminică, 6 noiembrie, începând cu ora 19:00, invităm ieșenii la un concert aniversar desfășurat în aer liber, în parcarea din fața Casei de Cultură a Studenților din Iași. Anul acesta aniversăm 65 de ani împreună cu Subcarpați. În deschiderea concertului atmosfera va fi întreținută de artistul Cel Visător”, a declarat Bogdan Crucianu, director CCS Iași.

De asemenea, un spectacol inedit va avea loc pe 19 noiembrie, sub bagheta  dirijorului Marinică Botea.

„Sâmbătă, 19 noiembrie, va avea loc un spectacol. Mă caracterizează ambiția, m-am propus și sper să-mi iasă, va fi spectacolul vieții mele. Un spectacol intitulat de la „Bach la Enescu” – 50 de ani de activitate artistică, organizat de Casa de Cultură. În cadrul spectacolului am invitat pe Sofia Vicoveanca, Gheorghe Turda, Vasilica Tătaru, Gelu Voicu, Dan Doboș, Fetele din Botoșani, Stefan Pintilie și mulți alții, a spus Marinică Botea, dirijor.

Accesul la toate evenimentele organizate de Casa de Cultură a Studenților sau în parteneriat cu organizațiile studențești se face pe bază de invitație care poate fi ridicată de la secretariatul instituției.