Casa Auto, dublu premiată în cadrul Convenției Rețea Dacia Renault România 2020

Sharing is caring!

Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, a fost dublu premiată în cadrul Convenției Rețea Dacia Renault România pentru rezultatele foarte bune înregistrate de companie și pentru buna colaborare din 2019.

Premiile acordate au fost “Premiul pentru cea mai bună dinamică a performanței comerciale în vânzarea vehiculelor noi Dacia” și “Premiul pentru evoluția performanței vânzărilor de finanțări în anul 2019”, distincțiile fiind primite de domnul Bogdan Toporaș Pițigoi – fondator și președinte Tester Grup, în prezența domnilor Christophe Dridi – CEO Automobile Dacia, Thierry Braems – Director Comercial Renault Group, regiunea Eurasia, dl. Hakim Boutehra – Director General al Renault Comercial Roumânia, dl. Viorel Asaftei – GM Develop Cluster SEE & GM Network Dacia Renault, Florin Chiriac – Director General RCI și Paul Cîrjă – Director Comercial RCI.

„Primesc aceste premii în numele echipei mele și sunt mândru de performanța realizată de întregul colectiv și în acest an. Pe o piață tot mai concurențială, Iașiul este un punct de referință pentru istoria grupului Renault România, iar Casa Auto este un partener de nădejde încă din anul 2003. Premiul înseamnă o recunoaștere a determinării și a implicării întregii echipe, pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor clienților și partenerilor noștri în fiecare zi. Vă asigurăm că vom continua să facem toate eforturile pentru a îmbunătăți permanent experiența clientului în locațiile noastre,” a declarat Bogdan Toporaș Pițigoi, președinte Tester Grup.

shares