Cartierele din Miroslava vor avea asfalt

Zona metropolitana a Iasului este intr-o plina dezvoltare motiv pentru care autoritatile cauta solutii de finantare pentru ca locuitorii sa aiba conditii decente. Cea mai mare retea de drumuri judetene va fi modernizata in comuna Miroslava unde vor fi asfaltati 22 de kilometri.

Primaria Miroslava si-a propus ca pana la finalul anului sa asfalteze mai multe drumuri din comuna. Lucrarile vor fi realizate pe 38 de strazi din comuna, in satele Găureni, Miroslava, Uricani, Valea Adâncă, Valea Ursului și Vorovești. Totodata, la acestea se adauga si o serie de lucrari pe trei drumuri de exploatare, respectiv pe DJ248A. Proiectul va fi de durata si va presupune inclusiv devieri de circulatie, dar si racorduri ale proprietatilor.

Dan Niță, Primar Comuna Miroslava

„Noi asfaltam pe un proiect propriu cu bani de la Consiliul Local dintr-un imprumut, aproximativ 22 de km dar acum pana in anul nou trebuie sa asfaltam mai multe strazi. Strada Stadionului de la Miroslava, Strada Iazului de la Valea Adanca, Strada Prunelor si Marului din Valea Adanca. In Valea Adanca avem si Strada Cornesti, mai sunt cateva stradute mai mici dar oricum sunt in jur de 4,5 km de strada pe care trebuie sa le facem in toamana aceasta pana la caderea zapezii”.

Autoritatile spun ca au amanat asfaltarea strazilor din comuna pentru ca au fost derulate lucrari la reteaua de canalizare.

Dan Niță, Primar Comuna Miroslava

„De asta am stat pana acum, acolo unde asfaltam canalizarile sunt executate. In momentul in care vom finaliza lucrarile de canalizare, vom incepe lucrarile de asfaltare”.

In ultimii ani, Primaria Miroslava a accesat mai multe proiecte care au ajutat comuna sa devina cea mai moderna din judetul Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *