Carnagiu in Ialomita. Angajati Mega Image spulberati de un TIR. 10 persoane au murit iar alte 7 sunt grav ranite

Sharing is caring!

Cel mai grav accident rutier din acest an s-a petrecut in aceasta dimineata, pe raza localitatii Sf. Gheorghe, comuna Balaciu din judetul Ialomita. Un TIR a patruns pe contrasens si s-a izbit intr-un microbuz ce transporta angajati Mega Image.

In urma impactului violent 10 persoane au decedat iar alte 7 sunt grav ranite. Autoritatile au declansat cod rosu de interventie iar la fata locului, echipajele ISU au gasit oameni “claie peste gramada”. Soferul TIR-ului, care ar fi adormit la volan a murit, la fel si conducatorul auto de pe microbuz. De asemenea, 8 pasageri, nu au avut nicio sansa murind pe loc. Mai multe persoane au fost ranite foarte grav, unele dintre ele fiind preluate cu elicopterul SMURD pentru a fi transportate la spitalele din capitala.

Doua femei, de 19 respectiv 51 ani au suferit fracturi la coloana, o alta victima de 41 ani a suferit o ruptura de splina. Toate sunt internate la Spitalul Bagdasar Arseni.

O femeie de 39 ani a suferit o interventie chirurgicala fiind preluata cu traumatism cranio cerebral grav si ruptura de splina. Aceasta a fost operata la Spitalul Floreasca. La aceeasi unitate medicala a fost adusa si o femeie de 45 ani cu fractura de bazin, fractura de peroneu, fractura de vertebra toracala si fracturi costale multiple.

A fost deschisa o ancheta coordonata de Parchetul de pe langa Judecatoria Slobozia dar sunt sanse mari ca ancheta sa fie preluata de Parchetul General.

shares