Cântărețul Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar, după accidentul rutier pe care l-a provocat în centrul Clujului

culita sterp

Culiță Sterp a fost plasat, vineri, sub control judiciar pentru 60 de zile. Cânărețul a fost reținut pentru 24 de ore și și-a petrecut noaptea de joi spre vineri în arestul poliției județene, după accidentul pe care l-a provocat în centrul Clujului.

Culiță Sterp a fost adus la audieri, vineri, în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Autoritățile au spus că, după accidentul rutier, Sterp a fost testat pentru a identifica substanțe interzise, iar în mașina sa au fost căutate substanțe interzise.

La locul evenimentului rutier, conducătorul auto a fost testat doar cu aparatul etilotest, însă la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice și în vederea identificării substanțelor interzise. Rezultatele nu au fost încă primite de la IML”, a anunțat IPJ Cluj.

Din datele primite nu se confirmă informația că în autoturismul bărbatului ar fi fost depistate și ridicate plicuri cu substanțe”, a mai precizat Poliția.

Culiță Sterp gonea prin centrul Clujului cu mult peste viteza legală, când a fost surprins de radar.

În condițiile în care viteza legală în oraș este de 50 de kilometri la oră, Culiță Sterp gonea la volanul bolidului său cu mai bine de 45 de kilometri la oră în plus, adică o viteză aproape dublă față de limita legală, de 96 de kilometri la oră, a transmis Poliția Română. Culiță Sterp a rămas fără permis și a primit amenzi cumulate de 1885 de lei.

Culiță Sterp are dosar penal, după ce a fost implicat într-un accident rutier și a plecat de la locul faptei. Rezultatele etilotestului au arătat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a petrecut după miezul nopții de miercuri spre joi, într-o intersecție din zona centrală din Cluj-Napoca.
În imaginile suprinse de un alt șofer aflat în trafic, se vede cum o mașină, care avea verde la semafor, este lovită în plin de o alta, la volanul căreia s-ar fi aflat artistul.