Cantareata de muzica populara Biatrice Duca ii promite soferitei criminale care i-a ucis sotul ca va plati cu ani grei de inchisoare

Cantareata de muzica populara Biatrice Duca este in doliu. Sotul sau, Ciprian Duca lucra ca inginer la Citadin si coordona echipa de muncitori spulberata in Pacurari de soferita care s-a urcat bauta la volan. Sfasiata de durere, artista ii transmite un mesaj femeii care i-a omorat sotul.

„In momentul in care am auzit ca si-a angajat un avocat renumit si spera sa fie salvata si ca statea pe terasa ii transmit public pe toate canalele media, ca pe langa scopul meu in viata de a-mi creste copilul in continuare asa cum trebuie, urmatorul meu scop va fi ca aceasta femeie sa plateasca ani grei de inchisoare. Nu o sa ma las. Ea daca as pune un avocat, eu voi pune 10 si ea va plati. Nu stiu daca ii pasa si intelege in momentul de fata ce tragedie a provocat. Am pierdut cel mai bun om din lume”, a spus cantareata Biatrice Duca.

Inginerul Ciprian Duca va fi inmormantat maine la cimitirul Petru si Pavel.

„Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre. Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă. Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul. Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu”, a mentionat artista pe contul sau de Facebook.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!