Campus renovat pentru noii studenti ai UAIC Iasi

Campus renovat si locuri de cazare suficiente! Asta se intampla la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi unde toti studentii gasesc locuri in camine. In aceasta perioada sunt renovate camine cat si sali de curs, pentru ca viitorii studenti sa isi poata desfasurata cat mai placut anii de studii.

„In acest moment ne aflam in stagiul in care am contractat lucrari de igienizare si reparatii pentru caminele Universitatii Alexandru Ioan Cuza dar si pentru spatiile didactice. Astfel ca, in acest moment constructorii varuiesc, repara punctual acolo unde este cazul in camine si spatiile universitatii”, a declarat Costel Palade, director General Administrativ.

Valoarea lucrarilor din acest an se ridica la suma de 500.000 de lei.

„Cu siguranta ne vom incadra in termen pentru a primi studentii cu aceste lucrari deja efectuate. La nivel de reabilitari si investii majore cred ca s-a mai vorbit, cunoasteti aceste obiective, ne-am referit strict la lucrarile de intretinere. Mai sunt si lucrari pe care le efectuam in regie proprie cu specialistii si tehnicienii nostri, la cantinele universitarii. Suntem in activitate intensa si abia asteptam sa vina studentii”, a completat Costel Palade, director General Administrativ.

In acest an vor fi disponibile 5500 de locuri de cazare studenti.