Campanie umanitară de sprijinire a victimelor din Turcia si Siria organizată de Asociația „Grupul Zâmbetul Nostru”

WhatsApp Image 2023-02-16 at 10.56.57

Ieșenii cu suflet mare pot dona alimente, îmbrăcăminte și produse de igienă pentru familiile afectate de cutremurele din Turcia și Siria în cele două puncte de colectare amenajate de Centrul de Urgente Sociale FONSS, Asociatia Grupul Zambetul Nostru, Asociația Afterhills și ParentIS, organizații care coordonează și activitatea Centrul de Asistență Umanitară și Socială pentru Refugiați  Nicolina, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași.

Ciprian Mihalcea, director Asociația Grupul Zâmbetul Nostru

„Am luat aceasta initiativa cu cei de la Centrul de Urgente Sociale FONSS, Grupul „Zambetul Nostru”, Afterhills si ParentIS pentru a ajuta oamenii din Turcia si Siria. Vom colecta donatii de la centrul de la Palas. Le vom sorta la Centrul de Refugiati si apoi le vom da catre Primarie care va organiza un transport si le va trimite catre Turcia si Siria.”

Se estimează că peste 34.000 de persoane au decedat în Turcia și Siria, 5,3 milioane de persoane au rămăs fără acoperiș deasupra capului, în timp ce 900.000 de persoane au nevoie urgentă de hrană în cele două țări care au fost afectate de cutremure.  

Ciprian Mihalcea, director Asociatia Grupul Zambetul Nostru

„Cum iesenii ne-au ajutat si cu cei din Ucraina credem ca si de aceasta data oamenii se vor alatura pentru cei din Turcia si Siria. Acolo este foarte mare nevoie de ajutor si pe aceasta cale le multumim si ii asteptam in fiecare zi aici la Palas!

Orice ajutor este de nepretuit pentru oamenii afectati de cutremurele puternice.

Ciprian Mihalcea, director Asociatia Grupul Zambetul Nostru

„Puteti dona de la alimente neperisabile pana la radiatoare, paturi, saci de dormit, corturi, apa.”

Donațiile se colectează la Palas Mall, în parcarea de lângă Palatul Culturii, de luni până duminică, în intervalul 10.00 – 20.00 și la Centrul de Asistență Umanitară și Socială pentru Refugiați Nicolina, din Șoseaua Nicolina, 141, la rond CUG, în fiecare zi, în intervalul 12.00 – 20.00.