Campanie Termo Service de ajutorare a persoanelor în vârstă

Campania ”Curățenie de Sărbători” a continuat zilele trecute, readucând zâmbetul pe fețele unor oameni care în general nu mai au foarte multe motive de bucurie.

Printre alți beneficiari ai campaniei am întâlnit-o și pe doamna Mărioara. Imobilizată într-un scaun cu rotile de mai bine de 4 ani din cauza faptului că i-a fost amputat un picior, se descurcă foarte greu cu întreținerea casei. A primit cu multă bucurie ajutorul din partea echipei de curățenie a Termo Service și cu multă răbdare a explicat ce anume își dorește de la aceasta. I-a fost șters de praf mobilierul, spălată pardoseala, montate perdelele curate, șterse geamurile și așezate covoarele.

După 15 ani de muncă ca gestionar într-un magazin cu metalo-chimice, doamna Mărioara a făcut o formă de diabet la 40 şi ceva de ani din cauza căruia au apărut numeroase complicații și afecțiuni ale oaselor, acestea ducând la amputarea piciorului și la numeroase fracturi ale membrelor. De mai bine de 10 ani este văduvă și din păcate fiica ei are la rându-i un copil cu dizabilități severe, lucru din cauza căruia nu o poate ajuta atât cât ar avea nevoie. Una dintre dorințele doamnei Mărioara ar fi un scaun cu rotile mai bun, forma șezutului și a spătarului provocându-i dureri mari de coloană. De câțiva ani, femeia nu a mai ieșit din casă din cauza dificultății cu care se deplasează chiar și cu scaunul cu rotile dar și pentru că accesul în scara blocului este dificil, având mai multe trepte. În acest sens, Termo Service va încerca în perioada următoare, când și vreme o va permite, să realizeze o rampă de acces cu sprijinul asociației de proprietari.

Pentru viitoarele campanii de ajutorare Termo Service S.A. va pregăti din timp o selecție a beneficiarilor și va încuraja implicarea asociațiilor de proprietari astfel încât prin contribuția noastră să reușim să aducem puțină lumină și câte un zâmbet pe chipurile acestor oameni care acum nu mai găsesc sprijin și ajutor, deși au atât de mare nevoie. Cei care doresc să ajute pe mai departe aceste persoane pot contacta Termo Service S.A. prin site-ul propriu sau pe pagina de facebook a societății.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!