Căminiștii TUIASI, condiții bune și foarte bune

foto_Tudor_Vladimirescu

„Tudor Vladimirescu” este unul din cele mai mari campusuri studențești din România, cu o dinamica aparte, are un spirit sprinten şi este centrul vieţii studenţeşti ieşene, fiind recunoscut astfel chiar și de către studenții celorlalte universități din capitala Moldovei. Si pentru ca studentilor sa le fie usoara si decenta viata de caministi, reprezentantii TUIASI au continuat si anul acesta sirul investitiilor.

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi a cumpărat maşini de spălat şi a amenajat bucătării pentru mai multe cămine. Inainte de începerea cursurilor, au fost create spaţii în mai multe cămine pentru bucătării şi spălătorii iar in perioada imediat urmatoare acestea vor fi date in folosinta.

Pentru studenti dar si pentru familiile acestora este un plus foarte bine venit mai ales ca serviciile sunt gratuite si complete: de la spalare si pana la uscarea completa a hainelor. Si pentru ca cererea este mare, studentii isi vor face o programare la spalatoria caminului.

Conform reprezentanţilor universităţii, în campus au existat până acum opt spălătorii profesioniste, care deserveau gratuit zece cămine din campus. Anul acesta, instituţia a investit şi un milion de lei în crearea de bucătării şi spălătorii.

Reprezentantii universitatii intentioneaza ca in maxim 3 ani toate caminele din Campusul „Tudor Vladimirescu” sa fie utilate cu masini de spalat, uscatoare de rufe si bucatarii moderne.