Camelia Gavrila: „PSD a susținut, a inițiat și a votat dublarea alocațiilor copiilor!”

foto_Camelia_Gavrila

Am dovedit încă o dată consecvență și preocupare pentru creșterea, îngrijirea și educarea copiilor. Deși ne aflăm în opoziție, am valorificat oportunitățile demersurilor parlamentare pentru a promova un proiect important destinat susținerii copiilor, familiilor acestora, încurajării creșterii demografice, în contextul în care puterea actuală rămâne captivă în declarații, acuze și retorica tardivă de campanie.

Nouă ne pasă și încercăm să continuăm proiecte, strategii, măsuri de impact social imediat. De menționat faptul că, într-un mod nedemn la votul din plen, membrii PNL și PMP au scos cartelele de vot, după cum se poate observa și în Rapoartele de vot și au refuzat să voteze o inițiativă legislativă atât de importantă pentru generațiile de copii din România și să își asume responsabilitatea unei decizii clare.

Reamintim faptul că Partidul Social Democrat a susținut anul acesta creșterea alocațiilor copiilor de la 84 lei la 150 lei, cu toate implicațiile și dificultățile financiare, dovedind responsabilitate în actul guvernării și receptivitate față de problematica socială.