Camelia Gavrilă: Concluzii pentru activitatea de partid

Camelia Gavrila

Ultimele decizii la PSD Iași

Intr-o conferinta de presa deputatul PSD, Camelia Gavrila, a analizat rezultatele obtinute de filiala locala si judeteana la alegerile locale explicand si contextul politic national si regional. In opinia deputatului, PSD inca deconteaza imaginea negativa a trecutului si a problemelor generate de strategiile politice controversate in perioada 2017-2018.

PSD trebuia sa-si reconstruiasca imaginea dupa pierderea alegerilor din 2019. Cu toate acestea, nu a existat nicio analiza a celor doua scrutinuri electorale. Lipsa discutiilor si a solutiilor a degradat atmosfera din filiala locala a PSD sustine Camelia Gavrila. Desi era constienta ca nu are sanse la castigarea Primariei, Camelia Gavrila a intrat in cursa pentru Palatul Roznovanu si a obtinut cel mai mare scor dintre candidatii PSD in orasele universitare.

Camelia  Gavrila- deputat PSD 

S-a creat un antimit Gavrila, daca vine ea adduce intelctuali si tineri in partid ostilizand gruparea oamenilor vechi din partid formata din presedinte sau vicepresedinte de organizatie locala vulnerabilizata. M-ati vazut muncind, implicandu-ma, forta activitatilor si probabil a fost o alta emulatie

Deputatul sustine ca nu a fost ajutata suficient in campania electorala fiind sabotata chiar din interior in multe moment din campanie.

Camelia Gavrila:

Ar mai trebui sa spun despre uzura de a concilia partile din filiala, de a gasi solutii, despre dificultatile de relationare intre cele doua grupari

Si de aici o non implicare a echipei de la municipiu si nu ma refer la oamenii simpli din organizatie ci ma refer la presedinti de organizatii locali, biroul executiv al municipiului care au fost indiferenti si detasati.