Camelia Gavrila, candidatul PSD la Primaria Iasi

Sharing is caring!

Deputatul PSD Iasi, Camelia Gavrila va fi candidatul Partidului Social Democrat la Primaria Iasi. In urma unor sondaje, parlamentarul ocupa cea mai buna pozitie pentru cursa din toamna la alegerile locale unde ii va avea ca si contracandidati principali pe Mihai Chirica de la PNL si Cosette Chichirau de la USR Plus.

Desi la inceputul acestui an se vehicula numele lui Tudor Ciuhodaru ca si candidat al PSD la functia de primar, sondajele o plaseaza favorita pe Camelia Gavrila. In aceste conditii, deputatul va intra in cursa pentru primarie.

Maricel Popa – presedinte CJ Iasi:Am facut un sondaj de opinie complex in care au fost mai multi candidati cat si extern si am ajuns la concluzia, dupa toate analizele ca doamna Gavrila este candidatul nostru, al PSD-ului la Primaria Iasi. Incepand de astazi tandemul Gavrila – Popa va fi un tandem castigator atat la Consiliul Judetean cat si la Primaria Iasi“.

Camelia Gavrila a acceptat provocarea de a candida si va avea mana libera sa intocmeasca lista consilierilor locali.

Camelia Gavrila – candidat PSD Primaria Iasi:Sigur, un context politic destul de complex, vorbim de un oras universitar, de un judet mare cu o problematica dificila, vorbim de un mandate de succes al presedintelui Consiliului Judetean in acest moment. Vorbim si de multe tensiuni care au fost in aceasta filiala, de anumite despartiri care au creat falii si care au determinat si aceste masuratori foarte atente din ultima perioada, mergand si pe procentele care se afla in spate in urma unui ipotetic si dorit candidat, mergand si pe tendintele de crestere“.

Maricel Popa a anuntat ca se va face o evaluare iar multi dintre actualii consilieri locali de la PSD nu se vor regasi pentru alegerile locale din aceasta toamna.

shares