Calitatea vietii in Iasi, sanatate, mediu, sport

Camelia Gavrila

Ultimele decizii la PSD Iași

Candidatul la Primaria Municipiului Iasi, Camelia Gavrila si candidatul la presedentia Cosiliului Judtean, Maricel Popa au organizat astazi o dezbatere intitulata „Calitatea  vietii  in  Iasi. Provocari, dificultati, solutii in domenii fundamentale – sanatate, mediu, sport”. Dezbaterea a vizat un dialog constructiv si dinamic, despre calitatea vietii din Iasi.

Cei doi candidati au avut un schimb de opinii, sugestii si solutii care reflecta diverse directii de abordare pentru cele trei mari domenii dezbatute – sanatate, mediu si sport.

Camelia Gavrila, candidat primaria Iasi

Sunt cunoscute calitatile curative ale apelor de la Nicolina, cu tot ce inseamna si sulf si namol si toate acele beneficii care pe zona balneologica de recuperare pot fi valorificate. Haideti sa ne intoarcem un proiect uitat, insetat, care a pierdut la un moment dat finantarea, legat de realizarea unei mini statiuni desi atunci cand vorbim de turism si de valentele ale turismului in Iasi, alaturi de turismul cultural, de turismul ecologic, de cel ecumenic, religios de ce sa nu vorbim si de tursimul medical.

Candidatul la presedentia Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa a sustinut ca prin aceasta dezbatere se afla dorintele iesenilor.

Maricel Popa, presedinte CJ Iasi

Ne-am gandit sa facem dezbatere pentru ca dezbaterile sunt schimb de idei, schimb de opinii, schimb de proiecte, ceea ce se dorestepentru Iasi, dezvoltarea Iasului. Pentru ca vedeti, la ora actuala nimeni nu spune nimic, doar din 4 in 4 ani, se fac niste proiecte, se pun niste coperti, dupa aceea se pun in sertar sunt scoase dupa 4 ani din nou si nu este normal. Noi trebuie sa venim in fata alegatorilor, sa facem dezbatere, sa ne uitam in ochii oamenilor si dupa aceea dupa ce le promitem sa fie convinsi ca noi vom face.

Atat Camelia Gavrila cat si Maricel Popa propun solutii pentru un oras cu o infrastructura rutiera moderna, cu servicii publice eficiente, cu o economie dinamica, institutii medicale de nivel inalt si un oras al educatiei de calitate.