Câine surprins de o cameră de vizetă la volanul unei Skoda. Stăpânul are o scuză, poliția însă îl contrazice

Situație de-a dreptul neobișnuită în Slovacia. Poliția a amendat proprietarul unei mașini, după ce l-au văzut pe câinele acestuia la volan. Totul a fost surprins de o camera de viteză de pe șosea.

Imaginea surprinse de o camera de viteză, postată ulterior de autorități pe Facebook, a arătat momentul în care un câine “zâmbitor” se află la volanul unei Skoda, potrivit BBC.

Proprietarul mașinii a insistat că animalul său de companie, un câine de vânătoare maro, i-a sărit brusc în poală. Dar ofițerii din satul Sterusy, la nord-est de capitala Bratislava, au spus că imaginile au arătat că nu a fost cazul de așa ceva, deoarece nu a existat o mișcare bruscă în mașină.

Nu este clar dacă amenda, acordată proprietarului, mai degrabă decât câinelui, a fost pentru depășire cu viteză sau pentru că nu a asigurat animalul de companie într-un vehicul în mișcare.

Poliția a făcut apel la șoferi să-și țină animalele de companie în siguranță atunci când conduc. „Chiar și un animal mic îți poate pune viața și sănătatea în pericol în timpul ce conduci”, a avertizat poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *