Cadavrul unui bărbat a fost descoperit sub un pod din Galați. Acesta avea asupra lui un permis emis în America

Galati--Moarte-suspecta-sub-Viaduct--FOTO-

Descoperire șocantă, la marginea orașului Galați. Sub podul care duce spre combinatul siderurgic, între niște linii de cale ferată, a fost găsit dimineață trupul fără viață al unui bărbat de aproximativ 50 de ani.

Anchetatorii consideră că au de-a face cu o moarte suspectă și nu exclud nicio variantă. Asupra bărbatului s-ar fi găsit un permis de conducere emis de Illinois, Statele Unite ale Americii.

Cei care au văzut echipajele de poliție și de ambulanță au crezut, inițial, că ar fi fost găsit fără suflare un bărbat fără adăpost care își face veacul prin zonă. În scurt timp, însă, și-au dat seama că s-au înșelat.

Reprezentanții echipajului SMURD au declarat că bărbatul era mort de mai multe ore când a fost găsit și că avea 48 de ani.

Surse din cadrul anchetei spun că asupra bărbatului ar fi fost găsit un permis de conducere auto emis în Statele Unite ale Americii. Victima ar fi fost plecată peste ocean prin Loteria Vizelor și s-ar fi întors recent în România.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit acolo, între șine, de o persoană care a sunat la 112 și a anunțat nenorocirea. Acum polițiștii fac cercetarea la fața locului, cu speranța că vor stabili cât mai exact ce s-a întâmplat.

Chiar dacă, în aparență, ar fi vorba despre un caz de sinucidere, anchetatorii nu exclud nici alte ipoteze, așa că au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cel mai probabil, necropsia va lămuri exact condițiile în care a murit bărbatul.