Ca să fie bine!

Sharing is caring!

Cei mai multi petrecareti au ajuns deja pe litoral. Cele mai aglomerate statiuni sunt, si in acest an, Mamaia si Vama Veche, dar si statiunile montane au fost luate cu asalt de cei cu chef de aer curat si soare la inaltime. Pentru toti cei care calatoresc, fie si pana in zonele de agrement din jurul orasului, Politia ieseana are cateva recomandari.

Temperaturile record din acest sfarsit de aprilie ne fac pofta de calatorii. Pe distante mai lungi sau mai scurte, avem un partener de nadejde :politistul de la rutiera. Interesați-vă înainte să porniți la drum cu privire la traseul pe care urmează să-l parcurgeți.

Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană şi țineți cont de politeţea rutieră. Pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule.

Conduceţi prudent, fără bruscarea comenzilor autoturismului,asiguraţi-vă temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre şi respectaţi regimul legal de viteză!

Conducătorii auto poarta responsabilitatea pentru toti pasagerii si mai ales pentru copii.

Pietonilor li se recomanda să-şi sporească atenţia şi să traverseze numai după ce sunt siguri că o pot face în siguranţă.Este recomandat să evitam, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusa.

shares