Buzău | Scene incredibile la Buzău. Un activist bătut de față cu polițiștii

Scene incredibile au fost filmate în județul Buzău. Un bărbat a fost urmărit, blocat și bătut în trafic de trei indivizi. Incidentul a avut loc sub privirile polițiștilor, care au avut nevoie de intervenția mascaților pentru a-i calma pe bătăuși.

Robert Gabriel Nitu, un activist din Buzău, a fost bătut după ce a făcut poze unor bărbați care vindeau ilegal păsări. Indivizii i-au spart geamul mașinii și l-au bătut crunt cu pumnii și picioarele.„M-au așteptat acolo. În momentul când am venit, au ocupat cu duba singura bandă de circulație, pe care puteai să treci, și ceilalți cu Volvo care m-au alergat în trafic, m-au bușit în lateral, și în stânga și în dreapta, exact ca in filmele de acțiune. Deci urmărire ca în filme. Și în acel moment, cei cu Volvo s-au dat jos, aici mi-au spart și geamul, au dat și în mine”, a declarat victima, potrivit stirileprotv.ro.

Bărbatul a sunat la 112, dar situația nu a fost rezolvată nici după intervenția forțelor de ordine, întrucât a fost bătut și de față cu aceștia. Poliţistul „nu a auzit” strigătele de ajutor, deşi se afla la patru metri de victimă. În timp ce era bătut, poliţistul stătea de vorbă cu unul dintre agresori, motiv pentru care nu a intervenit să-l scape pe activistul buzoian.

„Au venit aștia de aici, 3 persoane. Unu s-a urcat pe mașină, pe parbriz, altul, aici mi-a aplicat lovituri, s-a dus după aceea să ia o piatra. Și chiar și acesta care discuta cu polițistul a venit și mi-a dat aici, in … De fața cu polițistul! După care a luat-o prin spatele mașinii, mi-a deschis portiera din dreapta și acolo mi-a dat cu picioarele. Aici, dădeau cu pumnii, cu pietre, cu tot ce au vrut să dea în mine”, a povestit activistul din Buzău.

La final, agresorii au fost încătuşaţi în faţa postului de poliţie de la Mărăcineni.