București| Rețea de traficanți de droguri din Bucureși, destructurată

5

Șapte bucureșteni sunt reținuți pentu trafic de droguri de mare risc. În urma perchezițiilor domicialiare, polițiștii au găsit 4,2 kg de heroină și peste 80.000 de euro. O altă persoană a fost plasată sub control judiciar.

Inculpații comercializau heroina pe raza Capitalei, în cantități de 1 – 5 grame, cu sume cuprinse între 200 de lei/gram și 1.000 de lei punguța de 5 grame. Drogurile provin din Turcia.

Ieri, Procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 200 de grame de heroină și 3.500 de lei și 3 cântare folosite pentru porționarea drogurilor.

Anterior, pe 4 august, alte trei persoane, care ar face parte din aceeași grupare infracțională, au fost prinse în flagrant în timp ce făceau o tranzacție de droguri. În casele acestora s-au găsit 8 pachete de formă dreptunghiulară, învelite succesiv cu bandă adezivă de culoare maro, ce conțineau cantitatea de aproximativ 4 kilograme de heroină, precum și suma de 80.000 de euro.


În cursul zilei de astăzi, cei 4 inculpați reținuți urmează să fie prezentați Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Ceilalți trei se află deja în arest.