Brăila | Patru bărbaţi au fost arestaţi, după ce au fost prinşi în flagrant făcând trafic de cocaină

droguri braila

Conform IPJ Brăila, percheziţiile au fost organizate de  poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, cu sprijinul B.C.C.O. – Galaţi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Brăila. Oamenii legii au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict şi patru percheziţii la imobile folosite de patru bărbaţi, din Brăila, bănuiţi de trafic de droguri de mare risc şi de introducerea în ţară de droguri de mare risc.

Acţiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată cu sprijinul D.C.C.O. – Serviciul Antidrog, B.C.C.O. Timişoara şi B.C.C.O. Bucureşti.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate 250 de grame de cocaină, 19.000 de euro, 4 telefoane mobile şi a fost pus sub sechestru un autoturism.

În cauză, s-a reţinut faptul că aceştia ar fi introdus în ţară cocaina, în vederea comercializării în municipiul Brăila.

În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Brăila au luat măsura reţinerii faţă de cei patru bărbaţi, cu vârstele de 20, 24, 37 şi 54 de ani, ulterior ei fiind arestaţi preventiv prin decizia magistraţilor Tribunalului Brăila.