Bradul Dorințelor, pentru copiii defavorizați

Brad_star_of_hope

Marti, 11 decembrie, în Aula Bibliotecii Centrale-Universitare ”Mihai Eminescu” din Iași, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul caritabil „Bradul Dorințelor”, eveniment care isi propune sa faca sarbatorile putin mai frumoase copiilor defavorizati din zona rurala. Din fondurile adunate , 500 de copii din familii defavorizate, vor primi cadouri de sărbători, cât și o serie de oportunități de a se dezvolta atât pe ei cât şi comunitatea din care fac parte, prin intermediul unor activităţi de educare și implicare civică, derulate pe parcursul anului 2019. Orice dar este binevenit: de la donații, în bani pana la alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite şcolare sau materiale igienico- sanitare.
Evenimentul este organizat de Asociația GISU, în cadrul programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”, care contribuie activ la creșterea calității vieții sociale, culturale și educaționale pentru 500 de copii, din 5 comunități rurale, din județul Iași.

”Ajută-ne să transformăm programul într-o șansă la normalitate pentru 500 de copii defavorizați. sau donații în lei, în contul asociației: RO47RNCB0178145583090001, deschis la Banca BCR, (cu mențiunea – Pas cu pas)”.Pentru mai multe detalii, accesați pagina web: • http://www.asociatia-gisu.ro/ ; • FB: https://www.facebook.com/AsociatiaGISU , • sau sunați la nr. de tel.: 0754.276.294.