„Bradul Dorințelor”, o minune pentru copiii defavorizați

Brad_star_of_hope

Maine seara, de la 18.30, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare, putem sa facem mici bucurii copiilor mai putin norocosi. Spectacolul caritabil ”Bradul Dorințelor”, organizat de Asociatia GISU, isi propune sa ajute 500 de copii, din 5 comunități rurale, din județul Iași. Daca fiecare spectator va darui maine 10 lei din propria agoniseala, cateva sute de copii vor zambi de Craciun.

Din fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment, copiii vor primi daruri de sărbători, dar și o serie de oportunități de a se dezvolta , prin intermediul unor activităţi de educare și implicare civică, derulate pe parcursul anului 2019. „Bradul dorintelor” se intampla maine, 11 decembrie, de la ora 18.30.

Pe langa colinde si suras de copii, evenimentul de maine are si o componenta de suflet : spectatorii care isi doresc sa faca fericit un copil pot alege una dintre scrisorile pustilor care si-au pus toata speranta ca Mos Craciun va fi darnic cu ei anul acesta.

La spectacolul caritabil ”Bradul Dorințelor” oamenii pot face donatii in bani sau in jucarii si alte obiecte necesare oricarui copil, oricarei familii.