Botoșaniul pierde greu pe terenul campioanei

121959476_10157790411080784_1009354305685736312_o

Fără Haruț, Chindriș, Patache, Rodriguez, Babunski și Askovski, FC Botoșani părea o victimă sigură în fața campioanei CFR Cluj. Echipa lui Dan Petrescu s-a instalat în terenul botoșănenilor încă din debutul meciului iar în minutul 15 a deschis scorul prin Debelyuh, după o centrare a lui Camora.

În minutul 26, Fili a profitat de o bâlbâială în defensiva CFR-ului și a marcat cu un șut din marginea careului. Repriza secundă a început cu o dubla ocazie a botoșănenilor dar Keita și apoi Fili nu reușesc să marcheze. Dan Petrescu a mutat ofensiv si i-a aruncat în luptă pe Pereira, Omrani și Rondon dar a fost salvat de fundașul Vinicius care a marcat din interiorul careului. Pe final CFR nu a mai forțat iar FC Botoșani nu a mai avut puterea de a reveni.

Marius Croitoru – antrenor FC Botosani:

Nu pot sa fiu dezamagit de atitudine, sunt dezamagit de scor dar de atitudinea lor si efortul lor sunt mandru.

Au plecat destul de multi, altii au avut probleme. Am pierdut practic 10 titulari. Este foarte greu sa construiesti o echipa cand pierzi din anumite motive practice o echipa intreaga

In urma acestui rezultat, CFR Cluj ocupa locul secund cu 15 puncte in timp ce Botosaniul se afla pe locul 9 cu 8 puncte. In runda urmatoare, clujenii joaca in deplasare la Voluntari iar Botosaniul pe terenul celor de la Gaz Metan Medias.