Botosani | Un tanar de 20 ani a murit azi noapte intr-un accident in comuna Candesti

accident botosani

Tragedie azi noapte in localitatea Vitcani din comuna Candesti. O masina in care se aflau cinci tineri cu varste cuprinse intre 19 si 28 ani a lovit un autoturism parcat.

La sosirea echipelor de interventie, autoturismul a fost găsit în afara părții carosabile, răsturnat pe cupolă. Una dintre victime a fost rănită grav, fiind în stare de inconștiență. S-au început manevre de resuscitare pentru victima inconștientă, concomitent fiind acordat primul ajutor medical pentru celelalte victime.

Din nefericire, pentru victima resuscitată (un tânăr de 20 de ani) nu s-a mai putut face nimic, și în ciuda manevrelor de resuscitare a fost declat decesul.

Alte trei victime au fost preluate de ambulanțe, iar după stabilizare au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani. A cincea persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital.

La fata locului au intervenit pompierii militari sireteni, un echipaj de la SAJ Siret, o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi și alte două echipaje ale SAJ Botoșani.