Botoșani | Un tânăr de 17 ani a fost reținut după ce a furat bunuri din locuințe și societăți comerciale

retinuti

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 17 ani, din comuna Todireni, cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada 1 -3 decembrie a.c., acesta, ar fi sustras mai multe bunuri din locuințe și societăți comerciale de pe raza orașului Săveni .

Ieri, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în orașul Saveni și comuna Todireni, la locuința persoanei bănuită de comiterea faptelor, precum și la locuințe despre care existau indicii că, în interiorul acestora s-ar afla bunurile sustrase.

În urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care interesează cauză.

Tânărul de 17 ani a fost condus la audieri în baza unui mandat de aducere, ulterior fiind introdus în Centrul de reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani .

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale .

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, Postului de Poliție Todireni, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a Serviciului de Operațiuni Speciale Botoșani.