Botosani | Un politist este in coma dupa ce a fost lovit de o masina in timpul serviciului

Un polițist, de 24 de ani, din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, a fost lovit accidentat de o mașină în timp ce se afla pe partea carosabilă. Potrivit IPJ Botosani, polițistul executa activități specifice de circulație rutieră și în momentul în care a efectuat semnal de oprire unui autoturism, acesta a redus viteză pentru a opri, iar din spate, pe același sens de deplasare, s-a angajat în depășire un alt auto care l-a acroșat pe agent.

Polițistul purta uniformă cu elemente reflectorizante, specifică Poliției rutiere. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a precizat IPJ Botosani.

Soferul care l-a lovit pe politist sustine ca omul legii nu purta vesta reflectorizanta.

Nu știu pe unde a venit. A venit prin spatele mașinii… L-am văzut foarte târziu. Numai cu lanternă în mână… Nu știu pe cine a vrut să oprească. Eu am bănuit că mă oprește pe mine. Am mers regulamentar în localitate iar când s-a terminat localitatea am dat semnalizare să plec, să depășesc. Deodată îl văd în fața mea și ne-am speriat unul de altul. El a început să fugă în zig-zag să se ferească de mine iar eu să mă feresc de el. Doar o lanternă avea în mână. În negru era. Dacă avea vestă cum au băieții de la rutieră, era altceva. Era un echipaj în întuneric iar când am ieșit eu în depășire, au aprins girofarul. Am zis că pentru mine, să trag dreapta. Îmi pare rău”, a spus șoferul implicat în accident, pentru Botosani Online.

Politistul este in coma iar medicii lupta sa-i salveze viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *