Botoșani | Un centru de zi pentru vârstnici, cu saună și jacuzzi, a fost inaugurat la Ștefănești în prezența ministrului Muncii

centru-pentru-varstnici-cu-sauna-jacuzzi-si-sala-de-fitness-inaugurat-la-tefanesti-in-prezenta-ministrului-muncii-galerie-foto

Astăzi, Primăria orașului Ștefănești a tăiat panglica inaugurală a unui proiect Regio în valoare de 3,1 milioane de lei dedicat pensionarilor.

„Înființarea unui centru de zi și a unei unități de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice în orașul Ștefănești” este titlul proiectului pentru care Uniunea Europeană a contribuit cu 2,6 milioane lei. Restul sumei a fost reprezentată de aportul autorităților române.

Lucrările centrului au fost finalizate pe 30 aprilie, iar deschiderea oficială a avut loc astăzi, 5 iunie, în prezența ministrului Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan și a parlamentarilor PNL Botoșani, Costel Șoptică și Cristian Achiței.  

Centrul pentru vârstnici este dotat cu cabinet psihologic, spațiu pentru activități lucrative, cameră pentru activități recreative, sală IT, zonă de îngrijire și igienă, sală de recuperare și fitness, zonă de odihnă, saună și jacuzzi.

Sursă foto: Botoșăneanul