Botoșani | Un bărbat de 65 de ani este cercetat pentru act sexual cu un minor

nou-caz-de-viol-revoltator-minor-violat-in-toaleta-unei-scoli-ab

Ieri, în jurul orei 20.00, IPJ BT a fost sesizat, de către paznicii din incinta unui centru comercial din municipiul Botoșani, despre faptul că în una dintre băile centrului comercial, este posibil să fi avut loc o agresiune sexuală.

În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele implicate, respectiv un minor de 14 ani și un bărbat de 65 de ani, ambii din municipiul Botoșani.

Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ): „Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani fiind acuzat că luni seară ar fi agresat sexual un copil de 14 ani într-o toaletă din incinta singurului complex comercial de tip mall din municipiul reşedinţă de judeţ”.

Potrivit sursei citate, presupusa faptă a fost sesizată de agenţii de pază ai mall-ului, care, la rândul lor, au fost sesizaţi de una dintre femeile de serviciu.

„Avem o sesizare cu privire la faptul că un minor ar fi fost agresat sexual de un bătrân în mall. Ne-au sesizat agenţii de pază. O femeie de serviciu i-a văzut pe cei doi când au ieşit dintr-o baie a mall-ului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu minor”, a afirmat Nenişcu.

Oficialul IPJ a mai menţionat că bărbatul, care are vârsta de 65 de ani, a fost identificat de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei. IPJ BT s-a sesizat cu privire la infracțiunea de act sexual cu un minor.