Botoșani | Trei tineri au fost reținuți după ce au sechestrat o fată de 22 de ani

general-politia-e1624777517419

Trei tineri din comuna Răchiți au fost reținuți de polițiști după ce au sechestrat o fată de 22 de ani.

Tinerii ar fi scos-o pe fată din mașina parcată în care se afla alături de prietenul său și ar fi obligat-o să urce în mașina lor. Cei trei tineri, în vârstă de 30, 19 și 20 de ani, sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

„În urma probatoriului administrat, a reieşit faptul că, la data de 3 octombrie, în timp ce persoana vătămată, o tânără de 22 de ani, se afla într-un autoturism parcat pe drumul public, din comuna Băluşeni, împreună cu prietenul său, lângă aceştia a oprit un alt autoturism, în care se aflau cei trei tineri, bănuiţi de comiterea faptei, care, prin folosirea forţei fizice, ar fi scos-o pe tânără din maşina sa şi ar fi pus-o în maşina acestora, împotriva voinţei sale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Ulterior, unul dintre cei trei tineri, împreună cu victima, s-a deplasat cu autoturismul pe raza localităţii Bârnova, judeţul Iaşi, unde, în baza informaţiilor oferite de poliţiştii botoşăneni, au fost identificaţi de poliţiştii din judeţul Iaşi.

Aceștia urmează să fie prezentați, în cursul zilei de azi, în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.