Botosani | Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs în comuna Lozna

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 33 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier, produs pe raza localității Străteni, comuna Lozna. În eveniment, care a avut loc în această după-amiază, a fost implicat un singur autoturism în care se aflau trei persoane.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că șoferul era încarcerat, iar cei doi pasageri erau ieșiți din mașină și primeau îngrijiri medicale de la echipajele SAJ.

Conducătorul auto a fost scos din autoturism de pompieri, fiind preluat de echipajul SMURD. Toți trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *