Botosani | Trei contrabandisti au fugit in padure de frica sa nu fie prinsi cu 4.000 pachete de tigari

Sharing is caring!

Aseara, în jurul orei 19.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice pe linia contrabandei cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Păltiniş, trei persoane care se deplasau dinspre malul împădurit al râului Prut către interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

Politistii au procedat la monitorizarea persoanelor care, profitând de condiţiile meteo şi de întuneric, au abandonat coletele și s-au îndreptat spre pădure.

La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 80.000 de ţigarete (4.000 de pachete cu ţigări), în valoare de 56.000 de lei, cantitate ce a fost ridicată de poliţişti, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în vederea depistării şi identificării persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

shares