Botoșani | Tânăr mort pe patul de spital, după ce a fost găsit în comă pe stradă

homeless

Un bărbat de 34 de ani, din Dorohoi, a murit în spital după ce a fost găsit în comă pe stradă. Potrivit cadrelor medicale, bărbatul prezenta urmele unei agresiuni. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, în municipiul Dorohoi, când bărbatul a fost găsit în comă profundă pe stradă de către un trecător, care a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. 

La fața locului s-au deplasat o amblanţă, iar cadrele medicale l-au transportat pe bărbat la Spitalul Dorohoi, iar ulterior la Urgneţe la Botoşani. Acesta prezenta un hamatom cranian, comă profundă, ca semne ale unei posibile agresiuni. Ulterior, din cauza stării foarte vgrave, acesta a fost intubat şi transferat la secţia de neurochirurgie din Bacău. Din păcate, la câteva zile de la transfer acesta a decedat.

Unitatea sanitară a comunicat Inspectoratului de Poliție Județean decesul bărbatului, fiind socliitată efectuarea unei necropsii, care să stabilească cu exactitate cauza decesului.

Rezultatele preliminare nu i-au putut, însă lămuri pe legiştii de la Bacău, aceştia găsind urme de violenţă, dar nereuşind să stabilească exact dacă acestea au dus la comă şi la deces. Poliția a început o anchetă pentru ucidere din culpă.

Sursa: stiri.botosani.ro