Botosani | Tanar fara permis a fugit de politie dar a ramas agatat cu masina intr-un sant pentru irigatie

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Răchiți, in intersecția DJ 296A cu DJ296, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, al cărui conducător auto nu s-a supus indicațiilor polițiștilor, continuându-și deplasarea.

Echipajul de poliție a plecat în urmărirea autoturismului, care la un moment dat a parasit partea carosabilă și a intrat pe un teren agricol, rămânând suspendat într-un șanț pentru irigații. Conducătorul auto a părăsit autoturismul și a fugit în loc necunoscut.

Cu ocazia controlului, in interiorul autovehiculului au fost depistate mai multe bunuri și documente, precum și 8 pachete de țigări de proveniență Republica Moldova, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

In urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea conducătorului auto in persoana unui tânăr de 21 de ani din comuna Răchiți, care nu figurează in bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și conducere fără permis.