Botoșani | Tânăr din Botoșani călcat de tren în Slovenia. Familia are nevoie de bani pentru repatriere

Ionuț Lișteanu, un tânăr de 32 de ani din satul Albești, județul Botoșani, a avut parte de o moarte cruntă, fiind găsit decedat pe o cale ferată.

Tânărul a plecat în Cehia, unde mergea pentru a avea un loc de muncă decent. Ajuns acolo, lucrurile nu arătau deloc așa cum i s-a promis de la plecare și a decis să revină în țară.

Colegii care l-au luat în străinătate, ar fi spus că acesta pleacă spre țară cu autocarul spre Onești, însă el a fost trimis spre casă cu trenul. Timp de două zile, tânărul a fost căutat cu disperare de către membrii familiei. Din cauză că acesta avea telefonul închis și nu răspundea, au fost anunțate autoritățile, care au verificat listele firmelor de transport, însă numel său, Ionuț Lișteanu, nu se afla pe nicio listă.

De fapt, tânărul a fost trimis cu trenul până în Praga, de unde acesta ar fi trebuit să se descurce și să caute autocarul care să-l aducă până în România. Familia crede ca tânărul s-a rătăcit și ar fi ajuns pe un alt peron. Detaliile clare nu se știu încă. 

Familia are nevoie acum de bani pentru a repatria trupul bărbatului. Cei care doresc sa ajute, pot dona în conturile bancare:

LEI: LIȘNEANU ELENA- IBAN.RO76CRCOX070124000266764
EURO: PETRICĂ ANDRIESCU: IT 76 W 0200801059000041074467