Botoșani | Tânăr agresiv reținut de polițiști după o urmărire

Un barbat in varsta de 23 de ani din comuna Durnești a fost retinut de politisti dupa o urmarire in trafic. Barbatul a fost oprit initial de oamenii legii iar acesta le-a spus ca nu are documentele asupra sa. Politistii au vrut sa-l conduca pe barbat la sediu pentru investigatii, insa acesta a devenit recalcitrant. In apararea sa a sarit si o femeie care a incercat sa-i opreasca pe oamenii legii. Ulterior, barbatul a reusit sa scape, s-a urcat in masina si a fugit.

Un simplu control in trafic s-a transformat intr-un adevarat scandal pe drumul national DN 29 D. Oamenii legii au vrut sa-l conduca pe tanar la sediul politiei pentru au descoperit ca acesta avea permisul de conducere suspendat, insa barbatul a fugit si a fost prins dupa aproximativ 5 kilometri pe un drum din apropierea localitatii.

Dupa ce a fost prins, soferul a fost din nou agresiv cu oamenii legii, motiv pentru care a fost nevoie de forta pentru imobilizare. In timpul actiunii, barbatul a suferit cateva leziuni usoare, fiind transportat ulterior la spital pentru ingrijiri medicale.

Delia Nenișcu, Purt. de Cuv. IPJ Botoșani

Politistii din cadrul orasului Stefanesti au oprit pentru control pe drumul national DN29 D in comuna Durnesti un autoturism condus de un tanar de 23 de ani din aceeasi localitate. Acesta a declarat politistilor ca nu detine asupra sa documentul de identitate sau permisul de conducere. In urma verificarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca acesta nu avea dreptul de a conduce fiindu-i suspendata exercitarea acestui drept iar in momentul in care i s-a adus la cunostinta ca urmeaza sa fie condus la sediul politiei pentru intocmirea documentelor necesare a avut un comportament agresiv verbal si fizic la adresa politistilor, mai mult decat atat, in timpul controlului a intervenit o tanara din localitate, cunostinta a soferului care a incercat sa impedice fortele de ordine sa isi desfasoare activitatea.

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis.Totodata, barbatul a primit si o amenda de peste 2600 de lei. Tanara care l-a ajutat pe barbat sa scape a fost amendata cu 6000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *