Botoșani | Suspecții capturați ieri, după ce au încercat să scape de poliție, au fost separați. Unul în arest, celălalt într-un centru de minori

tineri reținuți

Cei doi tineri din județul Mehedinți reținuți miercuri după o urmărire pe teritoriul județelor Botoșani și Suceava, au fost separați.

Pentru adolescentul de 17 ani, anchetatorii au dispus măsura internării în cazul Complexului de servicii „Micul Prinț” din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, în vederea evaluării și continuării cercetărilor.

Iar pentru tânărul de 22 de ani, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, la mijloc fiind vorba de avarierea cu intenție a șase autospeciale de poliție și a unor autoturisme parcate pe strada Primăverii. Evenimentele au avut loc în momentul în care tânărul a încercat să scape de polițiști. 

„Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a suspecților”, a spus Nicoleta Federciuc, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Botoșani.