Botoșani | Spitalul Județean face angajări

foto_lupa

Spitalul Judeţean Botoşani a scos la concurs nouă posturi de medici de diferite specialităţi, pe durată nedeterminată. Se caută patru medici la UPU-SMURD, doi în specialitatea radiologie imagistică şi doi în specialitatea urgenţe, iar alte două posturi sunt vacante la UPU -SMURD Pediatrie, un post fiind disponibil la urgenţe şi unul la pediatrie. Spitalul mai caută un medic urolog la Secţia Urologie, un medic în chirurgie pediatrică la Secţia Pediatrie şi un medic ATI.
Dosarele de înscriere la concurs se depun până pe 15 decembrie, iar rezultatele selecţiei dosarelor se afişează până pe 24 decembrie. Concursul constă în două probe: proba scrisă şi practică.
Deşi sunt foarte bine plătite, aceste posturi nu au fost ocupate nici la concursul organizat în luna august, pentru că nu s-a înscris niciun candidat.
Cea mai mare unitate sanitară din judeţ se confruntă cu o lipsă tot mai mare de medici, pe fondul pensionărilor specialiştilor, dar şi al refuzului celor tineri pentru a profesa într-un oraş de provincie.