Botoșani | Șefa DSP amenințată de un bărbat care nu crede în Covid

dsp botosani

Un bărbat a dat buzna în biroul directorului executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani și a început să adreseze injurii și amenințări.

Observând că instituţia are un angajat de la o firmă de pază, bărbatul a intrat politicos şi s-a prezentat, spunând că are treabă la directorul DSP. Acesta a fost lăsat să intre, a salutat respectuos şi secretara, după care a intrat în biroul directorului, deşi acolo era o altă persoană. Aceasta din urmă a părăsit încăperea, iar în acel moment bărbatul a început să o înjure şi ameninţe pe şefa DSP. Motivul era faptul că mai mulţi membri ai familiei sale au fost trimişi în carantină din cauza depistării Covid la unul dintre membri. Bărbatul repeta în mod obsesiv că nu există Covid şi că totul este o făcătură, pentru ca membrii familiei să fie îmbolnăviţi cu forţa.

Directorul DSP a încercat, în zadar, să îi explice aspecte medicale şi chiar tehnice, legate de carantinare, însă bărbatul a continuat tirada de ameninţări, după care a ieşit calm din birou, a salutat iar pe toată lumea şi a părăsit sediul instituţiei.

Sursa: Monitorul de Botoșani