Botosani | Se pregateste un nou protest pentru drumuri

protest-drumuri-10

Nemulțumiți că șefii Consiliului Județean nu au găsit soluții pentru a rezolva problemele de pe DJ 282, șoferii din zona Todireni – Hlipiceni – Răuseni s-au decis să organizeze un nou protest. Ei speră ca de această dată, numărul celor care vor veni la protest să fie mai mare decât la acțiunea din 9 aprilie.

În urmă cu două luni, câteva persoane din Todireni și Hlipiceni au inițiat o acțiune de protest, nemulțumiți fiind de starea drumului județean 282. Sute de șoferi din mai multe comune ale județului au răspuns afirmativ la apelul făcut pe facebook și au venit cu mașinile către Consiliul Județean. Li s-a promis atunci că în trei săptămâni se vor plomba gropile iar până în toamnă vor începe lucrările la drumul strategic. Au trecut două luni dar drumul județean 282 este în continuare în stare jalnică iar licitația la drumul strategic încă nu a fost demarată.

“Mergem până la capăt, proiectul drumului strategic trebuie repus pe procedura de licitație, totodata găsită si suma necesară cofinanțării! De 28 de ani s-au cheltuit miliarde pe intretinerea acestora, situația este critică, trebuie sa fim uniți si să fim prezenți in fața Consiliului Judetean pe data de 5 iulie, să fim cât mai mulți, și solidari cu această cauză, deoarece ne-au mințit si acum își doresc să facă pierdut acest proiect, si odată cu acesta si banii europeni împreună cu speranțele noastre ale tuturor!”, este mesajul postat de organizatorii protestului.