Botosani | S-a stins unul dintre cei mai cunoscuti pediatri din Iasi

spitalulde-copii-bt

Dan Hamza, medic pediatru care a tratat mii de copii s-a stins astazi din viata la Iasi. Doctorul, in varsta de 75 ani, a suferit un infarct in urma cu doua saptamani fiind internat la Spitalul Judetean Botosani.

De acolo s-a decis transferul catre Iasi unde a fost preluat cu un elicopter SMURD. Din pacate, Dan Hamza starea medicului s-a agravat.

”A plecat la ceruri în această dimineață un apreciat și respectat coleg, dr. Dan Hamza. Viață și-a dedicat-o cu devotament și seriozitate îngrijirii micuților în Secția de Pediatrie apoi în Spitalul de Pediatrie Botoșani, pentru care s-a străduit să-l facă cât mai funcțional și să atragă noi colegi. Mulți copii, astăzi părinti la rândul lor, au fost îngrijiți, tratați de d-nul dr. Hamza și nu-l vor uita pentru afecțiunea și dăruirea sa.  Ca și ei, noi, foștii lui colegi, ni-l vom aminti mereu, așa cum era: neobosit, îndatoritor și gata oricând să impărtăsească din experiență sa. Veți rămane un reper profesional în cardio-pediatria județului Botoșani și a Moldovei.  Drum bun spre Impărătia Luminii Domnule Dr. Dan Hamza!”, a anuntat astazi pe Facebook, Tamara Ciofu, colega acestuia.